CoderDojo Hoogeveen

App Kids Studio verzorgt de Coder[dojo] voor kinderen in de bibliotheek van Hoogeveen. Woensdag 19 juni is de laatste CoderDojo van dit seizoen. Kinderen op de basisschool in groep 6, 7 of 8 leren tijdens de Coderdojo programmeren in Scratch of Micro:bit. Tevens kunnen ze ervaring opdoen met commando’s in Minecraft of vormgeven in Tinkercad.

Workshop 3D
Workshop 3D

De meeste kinderen vinden de Coderdojoj super leuk omdat ze nieuwe dingen leren. je hoeft geen echte programmeur te zijn. Ook als je creatief bent is de Coderdojo leuk. Je leert bijvoorbeeld hoe je de Eiffeltoren kunt vormgeven in een 3D tekenprogramma.

Categorieën: Coderdojo

Henrique

Ik ben ontwerper, docent en projectleider. Ik ontwikkel apps voor kinderen en geef les in programmeren op basisscholen.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *