Workshops

Tech Juf biedt verschillende workshops aan, zowel voor volwassenen als kinderen.

Programmeren in Scratch

Tech Juf geeft programmeerlessen op de basisschool om kinderen te inspireren. De workshop “Programmeren” is opgezet om kinderen te leren wat programmeren is en hoe een computerspelletje wordt gemaakt. Tijdens de workshop leren de kinderen om zelf een game te programmeren in de programmeertaal Scratch.

Tinkercad

Hoe kun je iets printen in 3D? Met Tinkercad, een online 3D ontwerp programma van Au- todesk, leer je 3D modellen maken. Je hebt een leuk idee in je hoofd dat je wil printen. Tinkercad is dé manier om jouw idee in de realiteit vorm te geven. In deze workshop leer je een eigen model te maken met dit pakket.


Website maken

Hoe maak je een website? Heb je een idee om een website te maken over een bepaald thema of voor een bepaald doel? Voor het maken van een website heb je een klein beetje programmeerkennis nodig. In deze workshop behandelen we de basis van HTML en CSS om een informatieve webpagina te maken.


Videofilm maken

Om een video te maken en te monteren van eigen video opnames en geluid erbij te voegen is een video bewerkingsprogramma nodig. Er zijn verschillende software programma’s die hierbij kunnen worden gebruikt. In deze workshop doorlopen we de basis stappen om een video te monteren en te publiceren op You Tube.Animatiefilm maken

Hoe maak je een animatiefilm? Maak je eigen animatiefilm met tips en tricks en ontdek allerlei 2D- en 3D-technieken met papierfiguren en kleimodellen. In deze workshop kunnen kinderen hun creativitiet kwijt en werken ze samen in groepjes aan een eigen film. Er zijn achtergronden aanwezig voor decorwisselingen. Licht! Camera! Actie!
Foto bewerken

Hoe maak je van twee foto’s één nieuwe foto compositie? Je wil bijvoorbeeld een foto met personen en een foto met een mooie achtergrond samenvoegen tot één mooie nieuwe foto. In deze workshop behandelen we de basis van een fotobewerkingsprogramma om te komen tot een mooie compositie.App maken

Hoe maak je een app? In deze workshop leer je hoe je een app kan maken en hoe je deze kan publiceren in de Google Play Store. Van idee tot app. Voor deze workshop heb je basiskennis van Adobe Photoshop, Adobe Illustrator of Adobe Animate nodig.


Partner


Gegevens

App Kids Studio
Hoogeveen
Nederland
www.techjuf.nl

Contact

Tel nr: 06-42232264
Email: info@appkidsstudio.nl