App Kids Studio

App Kids Studio geeft progammeerles in Scratch aan kinderen.

kinderen met iPad programmeren programmeren programmeren programmeren

Programmeren in Scratch!

Scratch is een leuke, gratis en gebruiksvriendelijke programmeeromgeving die heel geschikt is voor beginnende programmeurs. In plaats van eindeloze regels programmeercode te typen, maak je gebruik van kleurrijke opdrachtblokken en stripfiguren in de online omgeving. App Kids Studio verzorgt lessen waarmee je wordt uitgedaagd om je eigen spellen, animaties, tests en andere programmeerprojecten te maken!

Programmeerles in de klas

App Kids Studio geeft programmeerles in groep 7 en 8 op de basisschool. App Kids Studio ontwikkelt haar eigen les materiaal. De lessen kunnen worden aangevraagd via het boekingsformulier op de website. De leerlingen krijgen les in Scratch en leren zo de beginselen van het programmeren kennen.

Ontwikkeling van lesmateriaal voor groep 7 en 8

In de les die de leerlingen volgen wordt een spel ontwikkeld. Het spel is na afloop te downloaden in de App Store en Google Play. Op deze manier wordt een verbinding gelegd tussen het lesmateriaal en de beleving van de kinderen. Ze kunnen dan hun spel thuis aan hun ouders en aan vriendjes of vriendinnetjes laten zien.

Partner


Gegevens

App Kids Studio
KvK: 63036657
Hoogeveen
Nederland
www.appkidsstudio.nl

Contact

Tel nr: 06-42232264
Email: info@appkidsstudio.nl